Cabinet Medicina Dentara si Estetica Faciala

Dotari

DavaDent are in dotare cea mai moderna aparatura stomatologica. Va prezentam cateva dintre echipamenetele noastre:

1. Apex locator Root ZX II Morita Japonia


In cabinetul nostru , interventiile pentru tratarea canalelor radiculare se realizeaza cu aparatura si cu materiale de ultima generatie: apex locator, cu ajutorul caruia se masoara exact lungimea canalului, sistem rotativ de largire a canalului, diga dentara etc.
Apex locatorul Root ZX II Morita Japonia este considerat la ora actuala cel mai performant sistem de masurare electronica a lungimii canalelor radiculare. Castigator al premiului Townie Choice Awards® an de an, incepand cu 2003, apex locatorul Root ZX II Morita defineste standardele de performanta, acuratete si siguranta a pacientului.

2. Micromotor endodontic Morita Japonia


In cabinetul DavaDent tratamentul endodontic este realizat cu piesa de mana ZX Dentaport, pentru rezultate excelente de tratament. Micromotorul cu viteza optima de lucru, combinat cu apexul locator sunt perfect adaptate pentru un tratament de canal extreme de precis, cu rezultate excelente. Dentaport ZX ofera 11 niveluri de cuplu si 8 trepte de viteza, pana la 800rpm, precum si 4 functii diferite de siguranta. Dentaport ZX este ergonomic,compact, usor de utilizat, silentios fiind combinatia perfecta intre eficienta, manipulare placuta si confort pentru pacient, chiar si in timpul tratamentului complicat, dificil si lung. Dentaport ZX in cabinetul DavaDent, alaturi de medicii nostrii aduce tratamentul endodontic la nivel de arta.

3. Fiziodispenser


Fiziodispenserul este un aparat conceput pentru manoperele chirurgicale de implantologie, dar este utilizat si in cursul altor interventii de chirurgie orala.
Cabinetul are in dotare unul dintre cele mai performante modele de fiziodispenser : modelul Implantmed al firmei W&H.
Aparatul prezinta microprocesor incorporat, care controleaza viteza si cuplul micromotorului, asfel ca acestea pot fi mentinute constante, sau pot fi schimbate atunci cand este necesar. Controlul electronic al parametrilor asigura precizia si siguranta manoperelor.

4. Camera intraorala


Camera intraorala va ajuta sa apreciati singuri starea sanatatii dumneavoastra dentare. Asezati confortabil in fotoliul dentar puteti sa vizualizati pe monitor imaginea marita si in culori reale a dintilor si a gingiilor dumneavoastra. Folosind un dispozitiv de forma unui creion, ce are in varf o minicamera video, medicul observa cariile, dintii fracturati, coloratiile, integritatea obturatiilor ("plombe"), prezenta placii bacteriene, stadiul de inflamatie al gingiilor. Imaginile surprinse sunt afisate pe monitor si va ajuta sa intelegeti mai bine care este starea de sanatate a dintilor dumneavoastra, pentru a discuta impreuna cu medicul planul de tratament. De asemenea, puteti urmari progresele facute in timpul tratamentului.
Este o procedura nedureroasa si care nu are efecte adverse. Dispozitivul folosit este acoperit cu un invelis din plastic de unica folosinta.

5. Lampa fotopolimerizare de ultima generatie cu Led


Este utilizata in timpul tratamentului cariilor, pentru polimerizarea obturatiilor (plombelor) de compozit.

6. Aparat de detartraj


Cabinetul DavaDent este dotat cu doua tipuri de aparate:
- un aparat complet independent de scaunul stomatologic, prevazut cu recipient pentru lichide (apa, substante antimicrobiene pe baza de clorhexidina), poate fi folosit atat in cadrul procedurilor de detartraj, cat si endodontie.
- si altul prins de bratul scaunului dentar, prevazut cu fibra optica.

7. Prophy-Jet


Este un dispozitiv folosit pentru profilaxia dentara (air flow) care utilizeaza apa, aer si o pulbere speciala pentru a indeparta petele, placa bacteriana si depozitele moi de pe suprafetele dintilor. Datorita acestei pulberi, usor abrazive, se realizeaza in acelasi timp si lustruirea suprafetelor dupa detartraj.

8. Aparatura de sterilizare


Sterilizarea este operatiunea prin care sunt eliminate sau omorate microorganismele, inclusiv cele aflate in stare vegetativa, de pe obiectele inerte contaminate, rezultatul acestei operatiuni fiind starea de sterilitate. Sterilizarea in cabinetul DavaDent se realizeaza cu ajutorul autoclavului clasa B, sterilizator cu abur sub presiune cu pre si post vacuumare, in acest moment acest mod de sterilizare find "standardul de aur" si conform cu normele europene in vigoare. Sterilizarea la sterilizatorul cu abur sub presiune cu pre si post vacuumare este cea mai buna metoda de sterilizare a instrumentarului chirurgical din otel inoxidabil impachetat si singura metoda posibila pentru sterilizarea materialului moale (textile), cauciucului.

Adresa: Popa Sapca nr.1 parter Focsani
Telefon:(+40237)239020, (+4)0721214930
E-Mail: office@drbalica.ro
Facebook: Cabinet de medicina dentara si estetica faciala Davadent
Se accepta plata cu cardul