Cabinet Medicina Dentara si Estetica Faciala

Despre noi

Ne-am propus sa oferim mereu pacientilor tot ce este nou in materie de practica si tehnica in tratamentele dentare sau estetice si de aceea ne dedicam o parte considerabila de timp competentelor si educatiei continue prin interesul acordat seminariilor, conventiilor, conferintelor cu teme de sanatate dentara si estetica faciala.

Cabinetul DavaDent prin atentia, profesionalismul medicilor nostri si ambientul modern are ca scop creerea unei stari de relaxare, incredere si siguranta a pacientilor.

Investind mereu in tot ce este nou si modern tindem de fiecare data sa fim cei mai buni.

Echipa

Dr. Andrei Balica

Medic stomatologie generala
Competenta implantologie
Absolvent al cursului practic de perfectionare in endodontie sustinut de Dr. Peter KIEFNER(Stuttgart, Germania, lector al Academiei Zeiss).

Dr. Ana Balica

Medic stomatologie generala
Competenta estetica faciala, absolventa al cursului practic de remodelaj facial volumetric cu acid hialuronic atestat de Q-MED Upsalla,Suedia.

Dinu Veronica

Asistent stomatologie

Specialistii nostri

Diploma de participare Diploma de participare Certificat de participare Certificat de participare Certificat de participare Diploma Certificat de participare Certificat de participare Certificat Certificat Diploma Diploma de absolvire

Certificat de absolvire Certificat de participare Certificat de participare Diploma Certificat de participare Certificat de participare Diploma

Certificat Certificat

Adresa: Popa Sapca nr.1 parter Focsani
Telefon:(+40237)239020, (+4)0721214930
E-Mail: office@drbalica.ro
Facebook: Cabinet de medicina dentara si estetica faciala Davadent
Se accepta plata cu cardul